KLASIČNE HLAČE ATLAS – MULTIFUNKCIONALNE

Opis

Osnovni materijal – keper. Sastav: 65% poliester – 35% pamuk, 240 g/m²
Pametni dodatci na ovom modelu hlača uključuju mnogobrojne džepove na prednjem dijelu: Veliki-obimni džepovi sa dodatno našivenim manjim multifunkcionalnim džepovima koji se kopčaju na čičak, uz dodatni manji džep za mobitel. Lijevi bočni “cargo” džep sa poklopcem i kopčanjem na čičak, zadnji džepovi sa poklopcem i kopčanjem na čičak za sigurno spremanje ličnih stvari, olovki, alata i sl., uz dodatni džep za alat na bočnoj desnoj strani. Ukupno 9 džepova za obimno skladištenje.

Dodatni prednji džepovi, džep za alat, kao i dno zadnjih džepova, na ključnim mjestima izloženim abraziji, izradjeni su u kontrastnoj specijalnoj Oxford 600D tkanini crne boje (100% polyester), koja pruža dodatnu čvrstoću i izdržljivost samih džepova.

Gajka za čekić na lijevoj nogavici.
Pojas sa elastičnom gumom sa strana u struku za dodatnu udobnost uz gajke za kajš, uz dodatnu zakačku za ključeve i zakačku za raztezljivi-pokretni držać alata.
Kopčanje: skriveni patent zatvarač/zipper i metalno dugme.
Ojačanja na koljenima koja su inače više izložena abraziji su od ojačane Oxford 600D tkanine u kontrastnoj crnoj boji sa otvorom koji mogućava ubacivanje štitnika za koljena, a koji ujedno pružaju i maksimalnu izdržljivost.
Ojačanje sa sigurnosnim ringlicama na ključnim osjetljivim tačkama i trostruki šavovi za maksimalnu izdržljivost.

Boja: sivo-crna sa narandžastim detaljima
Veličine: S – 4XL

Ojačanja na koljenima od specijalne Oxford 600D tkanine i džepovi za ubacivanje štitnika za koljena

Dodatne informacije

Boja

Sivo-crna sa narandžastim detaljima

Veličina

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL